Lungefunksjon og eksponering for nikotin blant ansatte før og etter innføring av røykfrie serveringssteder
dc.contributor.author | Ellingsen, Dag G. | nb_NO |
dc.date.accessioned | 2015-07-08T07:17:52Z | |
dc.date.available | 2015-07-08T07:17:52Z | |
dc.date.issued | 2005 | nb_NO |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/288469 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Statens arbeidsmiljøinstitutt | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | STAMI-rapport; årgang 6, Nr. 5 | nb_NO |
dc.subject | Røykeloven | nb_NO |
dc.subject | Røyking | nb_NO |
dc.subject | Lungefunksjon | nb_NO |
dc.subject | Nikotin | nb_NO |
dc.subject | Eksponeringskartlegging | nb_NO |
dc.subject | Serveringssteder | nb_NO |
dc.subject | Serveringspersonale | nb_NO |
dc.title | Lungefunksjon og eksponering for nikotin blant ansatte før og etter innføring av røykfrie serveringssteder | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Rapporter / reports [237]